Feesten

Volg Youniek Memories op de voet…

Jouw

Sweet 16

Ben je bijna 16? Dat vraagt om een SWEET 16 Feest!

Deze onvergetelijke leeftijd moet gevierd worden met een vette Party! Verras je vrienden en jezelf met hét beste verjaardagsfeest ooit! Ieder feest is Uniek en moet garant staan voor een exclusieve belevenis waar de jarige en zijn of haar vrienden nog lang zullen over praten.

Youniekmemories zal jullie helpen om deze verjaardag tot een fanstastisch mooie belevenis te maken. Elk feest bezorgd een hele hoop stress, youniekmemories loodst jullie met plezier door alle voorbereidingen.

Jouw

Echtscheidingsfeest

Dat er altijd een reden is voor een feestje, blijkt uit de hilarische DIVORCE CAKE die stilaan opkomen.

In 2010 was een echtscheidingsfeest al het van het, maar nu ook valt het ritueel nog steeds goed in de smaak, bij koppels die besluiten om een punt te zetten achter hun romance. Voor zij die uit het huwelijksbootje stappen, niet getreurd, met een echtscheidingsfeest ben je hem/haar in een mum van tijd snel vergeten. Youniekmemories zal je hier bij helpen om er een onvergetelijk feest van te maken.

Jouw

Communie

Doet je kind nu een Eerste communie of een Plechtige communie of een kies je voor een Lentefeest, Youniekmemories zal voor een waanzinnig fantastisch feest zorgen.

Samen met onze partners zorgen we voor een prachtig feest naar ieders budget. Is het in de tuin, of op locatie. Wij staan garant voor uitstekende service.

Samen bekijken we alle mogelijkheden, ieders wens van kind zal in vervulling gaan.

Jouw

Babyborrel/Babyshower

Babyborrel of Babyshower organiseren? Is de geboorte van jullie kleine wonder er bijna of is jullie gezin al een beetje groter geworden?

Dan wil je uiteraard jullie geluk met familie en vrienden delen! Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk de pasgeborene bezoeken, daarom is het verstandig om de Babyborrel enkele weken later te plannen. Op die manier hebben jullie zelf de tijd om te rusten en jullie tijd te nemen om aan de nieuwe gezinssituatie te wennen.

Maak nu al samen een listing wie je al dan niet wil vragen. Zodoende kunnen jullie een locatie kiezen. Door de samenwerking met enkele partners, kunnen we tot vele oplossingen komen.

Jouw

Personeelsfeest

Er zijn verschillende manieren op een bedrijfsfeest te organiseren. U beloont uw werknemers voor hun inzet en prestaties met een schitterend personeelsfeest.

Wij stellen ons flexibel op en zorgen voor de beste service. Samen met ons team en onze partners zorgen wij voor een onvergetelijk feest. Wordt het bedrijfsfeest een of ander themafeest, ook dan voorzien wij de juiste en correct invulling. Kortom, een feest dat nog lang zal bij blijven.

Jouw

BENEFIET

Wil je graag een benefiet organiseren, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, geen probleem, youniekmemories heeft de geschikte oplossing voor u.

Wordt het een spaghettiavond of een BBQ, of gewoon iets anders om geld in het laadje te krijgen, samen met onze goede partners gaan we voor jullie een concept uitwerken.

Succes gegarandeerd!

Specifieke wensen, Youniekmemories is jouw partner!