YouniekMemories

helpt jou graag met…

Jouw

Huwelijk

Als weddingplanner staat Mark u bij tijdens de hele voorbereiding van uw huwelijk. Samen gaan jullie op zoek naar hoe jullie perfecte dag er uit zal zien. Jullie bekijken samen de mogelijkheden, alternatieven en Mark gaat op zoek naar de nodige partners. Door zijn ervaring krijgen jullie de kans om op een ontspannen manier naar jullie grote dag toe te leven.

Niet alleen de voorbereidingen nemen veel tijd in beslag, ook op de dag zelf moet er nog veel geregeld en gecoördineerd worden. Als ceremoniemeester neemt Mark deze taken op zich zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie bijzondere, unieke dag.

Willen jullie graag meer informatie of een persoonlijk gesprek met Mark? Vraag dan gerust een kennismakingsgesprek aan. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.

Jouw

Feest

Uw bedrijfsfeest of personeelsfeest, … zijn werk op uw maat!

Mark luistert naar uw wensen, stelt zich flexibel op en levert de beste service. Samen met zijn partners zorgt hij voor een onvergetelijk feest, een feest waar nadien nog over gesproken zal worden.

Ook als u voor uw bedrijf of afdeling een teambuilding of benefiet wenst te plannen, is YouNiekMemories een onmisbare partner.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via het contactformulier.

Jouw

Familiefeest

Van babyborrel, over communiefeest of lentefeest, Sweet 16/fuif tot vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of jubileum, afscheidsviering of echtscheidingsfeest, Mark gaat samen met u op zoek naar het juiste concept. Hij heeft jarenlange ervaring, originele ideeën en kent de juiste partners om er een fantastisch feest en belevenis van te maken.

Graag op een andere manier trouwen?

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een alternatieve ceremonie.
Door een intense samenwerking met Ceremoniesprekers,  zullen zij een hoogstpersoonlijk huwelijksverhaal schrijven!! Helemaal op maat volgens jullie interesse.  Samen met familie, getuigen, vrienden,… zullen zij als architect van jullie  JA-woord een prachtig levensverhaal weergeven.

Niet snel snel op 15 minuten maar gewoon een aparte intense viering ?
Geen stijf gedoe in de kerk, maar gewoon op een aparte locatie?

youniekmemories staat garant voor de uitwerking van deze viering!!!